Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@11:01:42 GMT

صورتمان را بکوبیم بسازیم چنده؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۷۸۱۷

صورتمان را بکوبیم بسازیم چنده؟ +عکس

روزنامه خراسان: هزینه تقریبی عمل‌های جراحی زیبایی چقدر است؟ این سوالی است که برای یافتن پاسخ آن می‌توانید به تصویری که به تازگی در فضای‌مجازی دست‌به‌دست می‌شود، نگاهی بیندازید. بنا به اطلاعاتی که در این تصویر آمده است، شما با صرف هزینه‌ای بین ۵۴ تا ۹۱ میلیون، می‌توانید صورت خود را دگرگون و چهره‌ای «زیبا» و «جوان» برای خود دست و پا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چرا برخی حاضرند برای این منظور، هزینه‌های میلیونی کنند؟ امروز می‌خواهیم نگاهی به بخشی از دلایل انجام این عمل‌های جراحی بیندازیم؛ اعمالی که بیشتر با هدف جوان‌سازی انجام می‌شود.

تلاش برای محو کردن رد پای افزایش سن
بخشی از عمل‌های جراحی زیبایی توجه دوچندانی به موضوع جوان‌سازی دارند. در واقع این عمل‌های جراحی هرچند در گروهی از افراد به منظور رفع نقص انجام می‌شود، اما در غالب موارد، متقاضیان آن‌ها را افرادی تشکیل می‌دهند که دوست دارند رد پای افزایش سن را از صورت خود محو کنند. از این گروه می‌توان به کشیدن پوست، بالا بردن پلک، تزریق چربی‌گونه، تزریق لب، تزریق بوتاکس و ... اشاره کرد. اما آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که چرا بسیاری از افراد تصور می‌کنند باید جوان بمانند؟ و برای این منظور حاضرند هزینه زیادی بکنند؟
وقتی پیری به عنوان نقص تعریف می‌شود
باید از افزایش سن فرار کرد! گویی چروک شدن زیر چشم و پررنگ شدن خط لبخند نقصی است که کارآمدی، توانمندی و حتی احساس ارزش ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این در شرایطی است که حتی عوارض شناختی افزایش سن، به صورت معمول در سنین بسیار بالاتر و آن هم نه به صورت فراگیر و برای همه که برای معدودی رخ می‌دهد. اما این نگرش منفی درباره افزایش سن، این روز‌ها ابعاد گوناگونی از زندگی افراد میان سال و بالاتر را تحت تاثیر خود داده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد میان سالان در برخی بخش‌ها شانس پیشرفت کاری کمتری دارند، مسئولیت‌های جدید به صورت معمول به آن‌ها سپرده نمی‌شود، در روابط اجتماعی کمتر مورد توجه مثبت قرار می‌گیرند و البته احتمال این‌که بتوانند روابط عاطفی جدیدی را آغاز کنند، بسیار کم است، اما قربانیان این نگرش منفی به سن را تنها افراد میان سال و بالاتر تشکیل نمی‌دهند. بررسی‌ها نشان می‌دهد در سنین پایین‌تر، این ترس از پیر شدن و نشانه‌های افزایش سن به شکلی دیگر زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده است.
قربانی یک فرهنگ غلط نشویم!
طی چند سال گذشته در بسیاری از کشورها، متخصصان از شیوع اعمال زیبایی به منظور جوان‌سازی ابراز نگرانی می‌کنند؛ تزریق بوتاکس در افراد زیر ۳۰ سال، تزریق ژل برای خط لبخند زیر ۳۵ سالگی، کشیدن پوست در اوایل ۴۰ سالگی و ... متخصصان، این استقبال از جوان‌سازی در سنین پایین را زنگ هشداری جدی در این زمینه در نظر می‌گیرند چراکه نشانه فرهنگی غلط درخصوص تبعیض علیه افراد مسن است. یادمان باشد در دیدگاهی که افزایش سن نوعی نقص در نظر گرفته می‌شود، همه قربانی هستیم چراکه در بهترین حالت، ما جوانان امروزی هم بالاخره روزی پیر خواهیم شد و آن وقت با وجود همه تلاش‌هایمان برای پاک کردن نشانه‌های پیری، درگیر تبعیض علیه افراد مسن خواهیم شد و خواهیم دید که وقتی دیگران ما را به خاطر موی سفید و چروک صورت و افتادگی پلک، ناتوان، زشت و به دردنخور در نظر می‌گیرند، چه تلخی عمیقی را تجربه خواهیم کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: زیبایی صورت جراحی زیبایی هزینه جراحی زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی

 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تور‌های غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گفته مسعود فرخی افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیرمجاز اجرا کننده تور‌های کلوپ سافاری هستند، به پلیس فتا معرفی می‌شوند. پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجرا کننده تور‌های غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تور‌های غیرمجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضا‌های تبلیغاتی آنان، با هدف جلوگیری از تور‌هایی است که بدون مجوز قانونی فعالیت می‌کنند.

فرخی افزود: تور‌های غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود. متولیان تور‌های غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند و پوشش بیمه‌ای به گردشگر ارائه نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید، مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • سرژ گنابری: مقابل رئال مادرید باید موقعیت بسازیم و سپس آن را بکشیم!
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • هشت جوان گرفتار در رودخانه فصلی قاین نجات یافتند
  • اینتر علاقه‌مند به جذب ژرژ ایلنیکنا، ملقب به ویکتور اوسیمن جدید
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است