Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@13:54:18 GMT

شماره شما چنده ؟

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۳۶۱۵

شماره شما چنده ؟

تهران - ایرنا - دومین اجلاس شورای عالی استانها در دوره پنجم این شورا روز پنجشنبه در حالی برگزار شد که حاشیه های جالبی داشت.

- این اجلاس قرار بود ساعت هشت شروع شود که ساعت 9 صبح با قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، این آغاز همراه با گلایه هایی از سوی اعضای این شورا روبه رو بود چون همه علاوه بر اینکه خیلی پشت درهای مجلس قدیم معطل شده بودند، اجازه آوردن گوشی های تلفن همراهشان را به صحن جلسه نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- هر کدام از افرادی که از قبل برای سخنرانی در صحن اجلاس وقت صحبت کردن گرفته بودند، هنگام آغاز سخن اول گلایه آنان این بود که چرا ما که نماینده مردم هستیم و نشست هم برای همه اعضای شورای عالی استان ها ولی اجازه آوردن تلفن همراه نداریم.
- مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان ها نیز گفت من هم امروز حدود یک ساعت با تاخیر وارد صحن شده ام چون به هرکدام از درهای مجلس قدیم آمدم بسته بود تا نهایت پس از معطلی زیاد توانستم وارد این مجلس شوم.
- یکی دیگر از موضوعاتی که هنگام آغاز سخنرانی حاصران به کرار از سوی هیات رییسه در صحن شورا شنیده می شد، این بود که شماره شما چند است.
- طرح این سوال و همهمه ناشی از آن موجب شده بود تا شکایت و اعتراض حاضران را در پی داشته باشد. هر کدام از اعضای شورا که می خواستند موضوعی را مطرح کنند می بایست اتاق فرمان مجلس میکروفون آنها را روشن می کرد تا بتوانند صحبت کنند.
- در این میان صداهای زیادی از طرف های مختلف شنیده می شد و مشخص نبود که اعضای هیات رئیسه شورای عالی استانها چگونه می توانستند تشخیص دهند که چه کسی درخواست برای صحبت کردن دارد.
- زمانی که اعضای هیات رییسه اعلام می کردند که هرکس درخواست سخنرانی دارد، دستش را بالا بگیرد همه دستشان را بالا می بردند و وقتی هم اعلام می کرد شماره شما چنده؟ چندین شماره پشت سر هم اعلام می شد.
- این قضیه از آنجایی شروع شد که قرار بود برای افزایش تعداد کمیسیون های شورای عالی استانها از پنج به هشت کمیسیون رای گیری شود، تعدادی موافق و شماری هم مخالف بودند.
- هر کدام از موافقان و مخالفان در این خصوص دیدگاه های خود را مطرح می کردند. برخی می گفتند نباید تعداد کمسیون ها افزایش یابد اما برخی دیگر موافق این موضوع بودند.
- در این میان یکی از اعضای شورای عالی استانها اعلام کرد، مجلس شورای اسلامی با حدود 279 نفر نماینده تنها 15 کمیسیون دارد اما شورای عالی استانها با 76 عضو، می خواهد 10 کمیسیون داشته باشند که یکی دیگر از اعضای شورا در پاسخ به وی گفت مهم این است که این کمیسیون های تخصصی چه کاربردهایی داشته باشند تا بتوانیم در این کمسیون ها موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار دهیم.
- برخی دیگر از اعضا به نام کمیسیون ها اعتراض داشتند، یکی می گفت باید کمیسیون گردشگری، دیگری کمیسیون محیط زیست و مابقی درخواست افزایش کمیسیون های دیگر را می کردند.
- الویری در این هنگام گفت: من نظرم بر همان پنج کمیسیون بود حالا که دو فوریتی در صحن شورای عالی برای این موضوع داده شده ما تابع قوانین و ضوابط هستیم و تلاش می کنیم نظر همه را جمع کنیم.
- البته پیش از این بحث ها، تقریبا همه اعضای شورا رای به دو فوریتی برای افزایش کمیسیون های شورای عالی استانها را داده بودند و الویری اعلام کرد راه حل این است که بندهای هشت گانه را قرائت کنیم و اگر اعضا برای هرکدام پیشنهادی دارند آن را مطرح کنند نه اینکه روی ایجاد هشت یا 10 کمیسیون تخصصی بحث کنند.
وی ادامه داد: ما طرح های دو فوریتی دیگری هم داریم. بیشتر نباید روی این موضوع وقت صرف کنیم و بهتر است به آن چیزی که رای داده اید، پایبند باشید. اکنون لازم است فقط در خصوص کمیسیون های هشت گانه و نام آنها رای بدهیم.
در این میان الویری رئیس شورای عالی استانها خاطره ای از گذشته های دور و زمانی که در مجلس شورای اسلامی همراه با آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس و خود الویری به عنوان منشی فعالیت داشتند، تعریف کرد و گفت: آن زمان بحث بودجه مطرح بود و من منشی صحن بودم. بسیاری از نمایندگان تمام وقت مجلس را می گرفتند و مهمترین مساله بودجه که مطرح می شد همه بلند می شدند و رای فله می داند (یعنی تمام وقت را با بحث سپری می کردند و زمانی که وقت رای گیری می رسید، مجبور بودند خیلی سریع رای بدهند) و حالا ما هم نباید وقت را از دست بدهیم و باید به موضوع اصلی بپردازیم.
- در نهایت پس از دو ساعت که روی هشت یا 10 کمیسیون بحث شده، همه به هشت کمیسیون رای مثبت دادند البته روی نام هفت کمیسیون مشکلی نداشتند ولی اعضا روی کمیسیون هشتم کمی بحث داشتند.
- نام کمیسیون ها از این قرار بود. کمیسیون عمران و حمل و نقل؛ امور اقتصادی و برنامه و بودجه؛ فرهنگی و اجتماعی؛ انرژی، صنعت، معدن و کشاورزی؛ سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و روستایی، معماری و شهرسازی و در نهایت کمیسیون هشتم که در طرح دو فوریتی با نام کمیسیون آموزش، تحقیقات و آینده پژوهی آمده بود با تصویب اعضای شورا و با پیشنهاد اصلاحی برخی از اعضا به نام کمیسیون آموزش، تحقیقات، پژوهش و فناوری به تصویب رسید که البته این هم مورد انتقاد برخی از اعضا بود چرا که یکی از اعضا اعلام کرد تحقیقات و پژوهش یکی است.
- در نهایت پس از بیش از 2 ساعت بحث، این کمیسیون ها به تصویب رسیدند و از 66 نفر حاضر در این اجلاس 46 نفر رای موافق برای تشکیل این کمیسییون ها دادند.
- در ادامه روی تبصره های این کمیسیون ها نیز بحث هایی شد که به علت طولانی شدن جلسه و ادامه جلسه به نوبت عصر مشخص نشد که سرنوشت این تبصره ها چه شد چرا که در یکی از تبصره ها آمده بود که «کمیسیون ها و هیات رئیسه جهت انجام وظایف تخصصی می توانند حداکثر تا سقف 200 ساعت خرید خدمت کارشناسی و مشاوره ای (از افرادی که حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط) بدون تعهد استخدامی به پیشنهاد رئیس کمیسیون و تایید رئیس شورای عالی اقدام کنند» که روی این موضوع نیز بحث های زیادی از سوی اعضا صورت گرفت.
- الویری در این زمینه که برخی اعتراض داشتند چرا باید 200 ساعت کار کارشناسی باشد، پاسخ داد که اگر برای کارهای کارشناسی و دقیق تر هزینه ای شود ضرر نکرده ایم که در این میان یکی از اعضای شورا خطاب به رئیس شورای عالی استانها گفت که من می خواهم صحبت کنم. چرا به من نوبت نمی دهید که الویری جواب داد مسئولیت من نوبت دادن نیست فردی که در این زمینه مسئولیت دارد کمک کد تا حق کسی ضایع نشود.
- در این میان سر و صدای زیادی برای نوبت گرفتن پیش آمد و همه منتظر بودند که شماره آنها خواند شود که در نهایت یکی از اعضای شورای عالی استانها ادامه داد من خودم و هیات رئیسه را به نظم و انضباط توصیه می کنم.
- قرار است روز دوم این اجلاس نیز فردا جمعه با تعیین اعضای کمیسیون های هشت گانه برگزار شود.
اجتمام*7268*1436*
گزارش: مهناز بیرانوند*انتشار: داود پورصحت*

*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد

سیدمحسن موسوی گفت : جانمایی و مشکلات اجتماعی از چالش‌های کارخانه کمپوست در محدوده روستای نجف آباد است، اما به نظر ما این جانمایی مناسب و مشکلات گذشته مبنی بر انتشار بوی نامساعد ناشی از فعالیت کارخانه برای مردم تکرار نمی‌شود.

او گفت : راه اندازی این کارخانه یکی از نیاز‌های اساسی برای مدیریت پسماند در استان و در این شهر است.

رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد درباره اقدامات انجام شده در کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: کلیات اجرای ۲۵ طرح شهری در این کمیسیون بررسی و مصوب شد که ۱۹ طرح به وسیله مشاور و ۶ طرح در شهرداری بررسی شده است.

او گفت : اکنون چهار پروژه شاخص و مهم سرمایه‌گذاری در دست پیگیری است که ایجاد شهرک خودرویی، پارکینگ طبقاتی در هسته مرکزی شهر، ایجاد تقاطع غیر هم‌سطح در میدان خرمشهر و ایجاد مرکز کنترل ترافیک و شهربازی بجنورد از جمله آن است.

موسوی گفت : طرح گلدسیتی از طرح‌های مهم در دست پیگیری است که توان اقتصادی شهر را ارتقا می‌دهد، این مجتمع تجاری با سرمایه گذار داخلی اجرا می‌شود که پارکینگ آن در کوچه عکاسی پارس به صورت طبقاتی ساخته خواهد شد.

او گفت : شهرک خودرویی نیاز بجنورد است، سرمایه گذار افغانستانی کاملا توانمند بود و تجربه خوبی در مشهد برای اجرای طرح‌ها دارد که البته ورود این سرمایه گذار در این زمنیه مخالفانی در شورا داشت.

افزایش سرانه فضای سبز بجنورد به ۱۳ متر مربع

رییس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد ارتقای سرانه سبز در شهر بجنورد را از دستاورد‌ها عنوان کرد و افزود: سرانه فضای سبز بجنورد در این دوره از شورای اسلامی شهر از چهار مترمربع به ۱۳ متر مربع افزایش یافت.

بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

منبع : ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد